Bulbi primavara

Vanzare bulbi si flori Bulbi primavara

Bulbi Primavara
Plantare de primavara a bulbilor de dalie sau gladiole, pentru a-ți ridica spiritele. Dar gladiolele nu sunt singuri bulbi de primăvară, care anunță sfârșitul zilelor întunecate de iarnă, mai sunt si bulbi de crini bujori multe altele
bulbi de primavara la cel mai ieftin pret avem .si bulbi de toamna lalele , crini , zambile bujori, narcise si avem si flori la ghiveci pentru luna martie
Iată o selecție a câtorva bulbide primăvară mai puțin cunoscute pe care le-am crescut de-a lungul anilor și care merită să fie mai cunoscute.
Gama de bulbi cu flori de primăvară include gladiole , iris , crini , bujori , dalia, begonia , gloxinia oxalis si multe alte. Livrare rapidă. la comenzi de 300 lei transportul este gratuit
Plantrea bulbilor este o placere

Afișez 1–24 din 271 de rezultate

 • iris radacina

  iris radacina (7)

 • gloxinia

  gloxinia (11)

  bulbi de Gloxinia sunt foarte apreciate de iubitorii de plante de ghiveci. Aceste plante își datorează valoarea ornamentală florilor în formă de clopot și frunzelor mari, dentate și pot fi cultivate în containere decorative acasă, pe terase, balcoane și verande. În magazinul nostru online, cu bulbi de cunoscute și populare plante ornamentale, veți găsi cele mai interesante soiuri de culoare ale gloxiniei. Vă recomandăm să aruncați o privire la imagini și să citiți descrierile scurte. Recomandăm în special gloxinia pastelată, alb-roz „Blanche de Meru” și soiul „Kaiser Wilhelm” cu flori albe contrastante cu periantele violet închis. O colorare atât de interesantă va arăta adorabil într-o cutie de balcon! De asemenea, merită să vă atenționați „Defiance” roșu, albul „zăpadă” alb și zbuciumatul „Hollywood” cu inflorescențe negre uniform. Indiferent de faptul, care dintre ele îți va câștiga inima, vei fi pe deplin mulțumit de efectele de cultivare. Vindem becuri de înaltă calitate produse în Olanda de cei mai buni specialiști în propagarea plantelor ornamentale. Achiziționarea lor în magazinul nostru vă va aduce economii duble - timp și bani! Vă recomandăm să cunoașteți becurile de gloxinia de înaltă calitate. Ce varietate prezentată în magazinul nostru online vă atrage cel mai mult?
 • Crini

  Crini (40)

  Bulbi de crini de cea mai buna calitate
  1. Găsiți o locație în care solul se scurge bine. Dacă mai există încă bălți de apă la 5-6 ore după o ploaie puternică, căutați un alt loc. Sau modificați solul cu adăugarea de material organic pentru a ridica nivelul de 2-3 centimetri pentru a îmbunătăți drenajul. Mușchi de turbă, compost, scoarță măcinată sau gunoi de grajd descompus, toate funcționează bine și sunt disponibile pe scară largă.
  2. Plantați-vă Crinul în plin soare și în zone protejate de vânturile mari.
  3. Săpați găurile și așezați bulbi  la o distanță de aproximativ 8-18 "(în funcție de soiul dvs.) și cu vârfurile lor de 4-6" sub suprafața solului. Plasați bulbul astfel încât capătul ușor orientat să fie orientat în sus.
  4. După plantare, apă bine, înmuiere ușoară de sol și așezându-l în jurul bulbilor. Majoritatea bulbilor vor începe să crească rădăcini în doar o săptămână sau două, dar de obicei nu veți vedea activitate deasupra solului decat dupa 2-3 luni .
  5. Când Crinii dvs. sunt în floare, nu ezitați să tăiați tulpini de flori pentru buchete. Acest lucru nu va dăuna plantelor, cu condiția să li se administreze puțin îngrășământ mai târziu în sezon, pentru a ajuta la asigurarea forței pentru anotimpurile viitoare.
  6. După ce înflorirea s-a terminat pentru sezon, lăsați frunzișul în loc; nu-l tăia. Frunzele vor aduna lumina soarelui, vor crea hrană prin fotosinteză și vor consolida becul pentru viitor. Apa după cum este necesar în perioadele de creștere activă; aproximativ 1 "umiditate pe săptămână este o estimare bună.
  7. Mai târziu în sezon, când frunzișul devine galben și moare înapoi, acest lucru indică faptul că planta alunecă în stare de dormit. Folosirea multora este îndepărtată în acest moment și scade udarea.
 • Bujori

  Bujori (15)

  Paeonia (bujorii) Aceste plante preferă o locație însorită, cu sol fertil, umed, bine drenat, dar merită așteptat. Odată înființată planta va oferi o mulțime de înflorituri. O plantă fantastică care îți va grai grădina o viață întreagă. Perioada de înflorire: mai-iunie. Înălțime: variază în funcție de soi, faceți clic pe orice produs pentru informații suplimentare. Radacini mari furnizat vanzare bulbi sau rizomi de bujori de cea mai buna calitate Toti bulbi de flori sau rizomi de bujori vor face floare in primul an de plantare. pentru detali suplimentare pentru palntarea bulbilor sau a rizomilor de bujori va rog sa ne contactati telefonic sau prin mail
 • Cale

  Cale (6)

  Când primiți rizomul de cale dvs. Zantedeschia, îndepărtați-l din ambalajul din plastic și plantați-l imediat. Dacă nu îl puteți planta, păstrați-l imediat într-o locație uscată, răcoroasă, dar fără îngheț, până la 2 săptămâni. Plantați rizomul dvs. Zantedeschia (bulb) într-un vas de 2ltr, 2,5 cm sub suprafață, folosind scurgere gratuită și compost de bună calitate. Uneori nu este complet clar care este calea corectă, o parte a rizomului va fi mai lină decât cealaltă; latura netedă este baza rizomului. Partea superioară are adesea puncte mici, care sunt lăstarii în creștere. Apă și loc într-o locație caldă, umedă (16-20oC). Ghiveciul nu ar trebui să necesite udare aproximativ 4 sau 5 săptămâni. Pentru a opri uscarea suprafeței cu un ziar umed. În următoarele câteva săptămâni, puteți vedea că rădăcinile apar la suprafață - nu vă faceți griji, acest lucru este normal și în cele din urmă va dispărea înapoi în compost.
 • bulbi de begonia

  bulbi de begonia (14)

  Cumpărați tuberculi (bulbi) până la jumătatea iernii. Deoarece begoniile trebuie să fie plantate la începutul primăverii, cel mai bun moment pentru a găsi o selecție bună este în timpul iernii. Există sute de soiuri din care să aleagă, dar toate begoniile tuberculoase necesită aceeași îngrijire. Poate doriți să consultați un catalog sau să navigați online pentru a determina ce tip de begonii să plantați. Există peste o mie de specii de begonii, cunoscute de noi, și nu toate sunt tuberculoase. Alte categorii de begonii necesită îngrijiri diferite. [1] Florile Begonia variază ca mărime, de la jumătate de centimetru până la aproape un picior. Acestea vin în orice culoare, cu excepția albastruului. Tipurile de begonia în cascadă, cum ar fi begoniile de iluminare, sunt perfecte pentru plantarea în coșuri agățate, deoarece acestea vor crește peste margine și vor urmări spre sol. Tipurile verticale, precum begoniile non-stop, cresc aproximativ un picior de înălțime. Pregătiți un loc de plantare. Begoniile trebuie să fie plantate într-un loc care are umbră parțială, nu soare sau plină umbră. Puțin soare este bun, dar prea mult îi va împiedica să înflorească. Zonele care primesc dimineața devreme sau soarele târziu după-amiază sunt cele mai bune, deoarece soarele este mai puțin puternic în acele momente. Căutați o pată care nu iese din vânt, astfel încât florile fragile să nu explodeze când înfloresc. Clima ta contează, de asemenea. Dacă locuiți într-o zonă mai răcoroasă, begoniile dvs. vor putea tolera mai mult soare decât o zonă mai caldă. Dacă solul este uscat sau nu se scurge bine, până la o adâncime de aproximativ cinci centimetri și se amestecă în compost sau alte materii organice pentru a vă asigura că zona are un drenaj excelent.
 • Dalia

  Dalia (27)

  Dalia este o floare de primăvară, cu o lungă istorie a folosirii grădinii. Daliile erau păstrate ca plantă decorativă de către fermieri, astfel încât să poată culege flori toată primăvara. Acest lucru este ceea ce diferențiază cu adevărat dalia de alte flori de bulb - odată ce alegeți o floare, alta va crește adesea la locul ei. Becurile Dalia sunt pline de viață și energie. Fermierii au învățat să aprecieze acest lucru din timp, dar dalii și-au găsit rapid drumul către grădinile urbane. www.bulbi-flori.ro este un specialist în bulbi de flori, cel mai cunoscut pentru bulbi nostri de lalele și narcise. Și în timp ce dalile sunt de fapt tuberculi, ei îți vor oferi aceeași bucurie de primăvară ca și florile cu bulb. A aduce primăvară grădină este ceea ce facem cel mai bine, așa că suntem mai mult decât fericiți să includem tuberculi dahlia în magazinul nostru web! Tuberculi de cea mai bună calitate de la cei mai inovatori cultivatori. Datorită conexiunilor noastre în lumea în creștere a becurilor, putem oferi becuri greu de găsit în altă parte. Aceasta înseamnă că putem oferi becuri și tuberculi exclusivi. Ne mândrim cu selecția noastră de dalii! livrăm tuberculi de prima dimensiune, dacă este posibil. Datorită sortimentului nostru mare cu multe soiuri exclusive, am crescut de-a lungul anilor într-unul dintre cei mai importanți furnizori de dalii pentru grădina Comanda acum siva livaram in 24-48 de ore. Vor inflori in gradina sau ghiveciul tau cele mai suprebe flori de vara-toamna care sa planteaza dupa trecerea inghetului afara
 • Amaryllis

  Amaryllis (12)

  Amaryllis-urile sunt plante pline de grijă, ușor de îngrijit, care luminează cu adevărat un pervaz de iarnă. Puțini bulbi sunt mai ușor de crescut decât amariola - și puțini înfloresc cu o mai mare exuberanță și frumusețe. Plantează bulbul într-un sol bun pentru ghiveci, apă în mod regulat și oferă lumină indirectă strălucitoare. O miză de sprijin este la îndemână pentru menținerea înfloririlor în poziție verticală, dar nu este nevoie de altceva. Majoritatea soiurilor vor începe să înflorească la șase până la opt săptămâni după plantare; unii pot dura până la zece săptămâni. amaryllis în pervaz Mystica, Rose Cybyster, Evergreen, Papilio și Amaryllis Sumatra. Dacă amaryllis-ul dvs. nu este deja în ghiveci, plantați fiecare bec de amaryllis într-un ghiveci de 6-8 ". Oale grele sunt de preferat, deoarece ghivecele ușoare pot să se ridice sub greutatea florilor. Plantați becul, capăt în vârf, într- un amestec de ghiveci . Împachetați ușor solul în jurul bulbului, astfel încât aproximativ o treime din bulb să rămână deasupra liniei solului. Important: nu folosiți solul din grădină, deoarece nu se va scurge corect. Puneți vasul într-o locație care primește lumină indirectă strălucitoare. Apa cu puțin timp până când vezi aproximativ 2 "de creștere nouă. De atunci, apă cu regularitate. Pe măsură ce planta crește, întoarceți oala periodic pentru a încuraja tulpinile de flori să crească drept. Mugurii de flori vor apărea în partea de sus a fiecărei tulpini, urmată de un afișaj floral dramatic.Pentru a prelungi înfloririle, păstrați oala de lumina soarelui direct.
 • galtonia

  galtonia (2)

  bulbi de galtonia se planteaza primavara aprilie mai. Pastrarea pe timp de iarna se face in depozit sau incaperi la temperaturi de 7-10 grade
 • oxalis

  oxalis (3)

  bulbi de oxalis diverse sortimente
 • Tuberoze

  Tuberoze (4)

  Tuberoze Florile parfumate și strălucitoare la sfârșitul verii conduc mulți la plantarea bulbilor de tuberoză. Polianthes tuberosa , care se mai numește crinul Polyanthus, are un parfum puternic și ispititor care îi favorizează popularitatea. Pâlcuri de flori mari albe se formează pe tulpini care pot atinge înălțimea de 4 metri și se pot ridica din crengile asemănătoare cu iarba. Citiți despre îngrijirea florilor de tuberoză din grădina
 • gladiole

  gladiole (29)

  Gladiole bulbi : este o plantă perenă clasică cunoscută pentru vârfurile înalte de flori. O floare de tăiere grozavă, gladioli arată frumos în buchetele de vară. Iată cum să crești gladiole în grădina ta. Disponibile într-o multitudine de culori, gladiolele cresc între 1 și 3 metri înălțime. Soiurile mai înalte, care ar trebui să fie coapte, sunt adesea așezate în spatele unei grădini pentru a completa frumos plantele mai scurte. În zona 7 și mai rece, cormsele de gladioli trebuie ridicate toamna și replantate în primăvara următoare. CÂND SĂ PLANTĂM GLADIOLUS Plantează bulbi de gladiole primăvara odată ce a trecut pericolul de îngheț și solul s-a încălzit. ALEGEREA ȘI PREGĂTIREA UNUI SITE DE PLANTARE Gladiolelor le place solul bine drenat și soarele plin. Pregătiți-vă grădina folosind o furculiță sau un lopatica de grădină pentru a slăbi solul la aproximativ 12-15 cm. După ce slăbiți solul, CUM SĂ PLANTEZI bulbi de gladiole Pentru a asigura înflorirea de dimensiuni mari, plantați bulbi cu diametrul de 1¼ inch sau mai mare. Setați corm în gaură aproximativ 4 centimetri adâncime, cu capătul îndreptat orientat în sus. Acoperiți cu sol și apăsați ferm. Spaționați cormii între 6 și 8 centimetri unul de altul. Dacă creșteți gladioli în primul rând pentru flori tăiate, plantați-le în rânduri. Este mai ușor să tindeți plantele și să recoltați florile. Dacă este plantat cu alte flori în granițe sau bes anual, plantați bulbi în grupuri de 7 sau mai multe pentru un efect cât mai bun. Udă bine bulbul. Dacă plantați soiuri înalte, nu uitați să le mizați la ora de plantare. Aveți grijă să nu deteriorați bulbi. Durează aproximativ 60 de zile de la plantarea gladiolelor pentru ca bulbul să se înrădăcineze, să crească, să înflorească.
 • Ranunculus

  Ranunculus (5)

  Ranunculus sunt visul aranjatorilor de flori! Ranunculul Tecolote uriaș are  flori mari, cu două petale pe tulpini înalte și drepte și un număr imens de flori produse pe bulb. Înflorește plin, romantic într-o gamă largă de culori și picote-uri în două tonuri.

  Ranunculul nostru este cultivat în și produs de gradinari nostri produce flori superbe spre deosebire de aproape orice alt bulb. Asigurați-vă că plantați suficient pentru a vă umple vazele, cât și grădina de primăvară! Rezistent în zonele 8-11, dar nu pierdeți în zonele 3-7. Pur și simplu cumpărați când este disponibil și plantați primăvara!
 • Canna

  Canna (12)

0
comanda minima 75 lei
preloader