fbpx

Lalele

Plantarea lalelelor

Plantarea bulbilor de lalele se face cel mai bine toamna. Când iarna se va termina, vor crește apoi în flori frumoase. Vrei să plantezi bulbi de lalele primăvara? Dacă o faci mai devreme, înainte de ultimul îngheț, există încă o șansă ca florile sale să iasă. Cu toate acestea, vă sfătuim să plantați bulbi mai devreme.

Alegeți un loc de plantare care primește cel puțin o jumătate de zi de lumină solară și are un sol bine drenat. Spațiați lalelele la 4-6 inchi, în funcție de soiul specific. De exemplu, lalelele botanice vor necesita o distanță mai mică, deoarece sunt mai mici ca statură, în timp ce soiurile mai înalte vor trebui să fie distanțate la 10-15 cm. Dacă doriți, plantați bulbii în grupuri impare în găuri mai mari pentru un efect de „buchet”. Plantați bulbi de lalele cu partea ascuțită în sus, la aproximativ 15-20cm sub suprafața solului. Înmuiați bine zona cu apă odată ce toți bulbii au fost plantați. Udați după cum este necesar în timp ce planta crește și înflorește. După ce florile au murit, îndepărtați tulpina de la bază pentru a conserva energia. Lăsați frunzele rămase să îngălbenească și să moară, deoarece aceste frunze vor continua să adune lumina soarelui și să facă hrană pentru înflorirea de anul viitor. Odată ce frunzișul a îngălbenit și s-a uscat, acesta poate fi îndepărtat trăgându-l cu ușurință din sol. Dacă frunzele nu se smulg cu ușurință de pe bulb, ele nu sunt gata să fie îndepărtate. După ce vei îndepărta frunzișul, bulbii tăi de lalele vor fi apoi latenți și gata să se „odihnească” până anul viitor!

Vrei să afli mai multe? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi sfaturi.

Bulbi lalele – cel mai popular dintre bulbi cu flori de primăvară. De asemenea, oferă cea mai mare varietate de culoare, formă și formă a oricărui bulb. Deși putem spune despre lalele ca sunt asociate cu Olanda, ele de fapt nu sunt native acolo; bulbi de lalele descind în mare parte din specii originare din Orientul Mijlociu.

Descriere lalele: Lalelele poartă de obicei flori în formă de cupă în aproape toate nuanțe, dar albastru adevărat. Pot fi duble sau simple, cu franjuri sau răsucite, parfumate sau fără parfum. Dimensiunile de bulbi lalele variază. Majoritatea de bulbi lalele au frunze late care se estompează rapid în căldura verii. Florile individuale durează abia două săptămâni. Cu toate acestea, deoarece lalelele oferă diverse sezoane de înflorire, puteți avea lalele în floare de la topirea zăpezii până la începutul verii.

Soiuri legate de lalele: Lalelele hibride sunt împărțite în diferite categorii: lalele timpurii, cu flori mari pe plante de 25 cm până la 35 cm; lalele de mijloc de sezon, atât Triumph mediu-înalt, cât și hibrizii Darwin înalți, cu flori gigantice; și lalele târzii, constând în mare parte din lalele înalte cu flori mari. Majoritatea speciilor de lalele înfloresc la începutul primăverii, adesea înaintea primelor lalele hibride. Speciile de lalele includ T. greigii, T. kaufmanniana și T. tarda.

Oferim o gamă largă de bulbi de lalea înaltă calitate direct de la cultivatori. O gamă largă de bulbi. Livrare rapidă. Calitate excelenta. Tipuri: lalele hibride , lalele Triumph,  duble, franjurate sau crete.

Tulip bulbs pentru plantare toamna si primavara se poate vinde si en-gross lalele rosi bulbi de lalele negre , galbene , portocali si multe alte culori.

Bulbi nostri se livreaza in toata romania in 24-48 de ore la domiciliu , comandati de la noi cele mai frumoase tipuri de lalele , sigur o sa va placa sortimentele noastre de bulbi.

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0