fbpx

Amaryllis

Amaryllis-urile sunt plante pline de grijă, ușor de îngrijit, care luminează cu adevărat un pervaz de iarnă.
Puțini bulbi sunt mai ușor de crescut decât amariola – și puțini înfloresc cu o mai mare exuberanță și frumusețe. Plantează bulbul într-un sol bun pentru ghiveci, apă în mod regulat și oferă lumină indirectă strălucitoare. O miză de sprijin este la îndemână pentru menținerea înfloririlor în poziție verticală, dar nu este nevoie de altceva. Majoritatea soiurilor vor începe să înflorească la șase până la opt săptămâni după plantare; unii pot dura până la zece săptămâni.

amaryllis în pervaz
Mystica, Rose Cybyster, Evergreen, Papilio și Amaryllis Sumatra.
Dacă amaryllis-ul dvs. nu este deja în ghiveci, plantați fiecare bec de amaryllis într-un ghiveci de 6-8 “. Oale grele sunt de preferat, deoarece ghivecele ușoare pot să se ridice sub greutatea florilor.

Plantați becul, capăt în vârf, într- un amestec de ghiveci . Împachetați ușor solul în jurul bulbului, astfel încât aproximativ o treime din bulb să rămână deasupra liniei solului.

Important: nu folosiți solul din grădină, deoarece nu se va scurge corect.

Puneți vasul într-o locație care primește lumină indirectă strălucitoare. Apa cu puțin timp până când vezi aproximativ 2 “de creștere nouă. De atunci, apă cu regularitate. Pe măsură ce planta crește, întoarceți oala periodic pentru a încuraja tulpinile de flori să crească drept. Mugurii de flori vor apărea în partea de sus a fiecărei tulpini, urmată de un afișaj floral dramatic.Pentru a prelungi înfloririle, păstrați oala de lumina soarelui direct.

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0