fbpx

Dalia

Dalia este o floare de primăvară, cu o lungă istorie a folosirii grădinii. Daliile erau păstrate ca plantă decorativă de către fermieri, astfel încât să poată culege flori toată primăvara. Acest lucru este ceea ce diferențiază cu adevărat dalia de alte flori de bulb – odată ce alegeți o floare de dalia, alta va crește adesea la locul ei. Becurile Dalie sunt pline de viață și energie. Fermierii au învățat să aprecieze acest lucru din timp, dar dalii și-au găsit rapid drumul către grădinile urbane.

bulbi-flori.ro este un specialist în bulbi de dalia, cel mai cunoscut pentru bulbi nostri de lalele și narcise. Și în timp ce dalia sunt de fapt tuberculi, ei îți vor oferi aceeași bucurie de primăvară ca și florile cu bulb. A aduce primăvară grădină este ceea ce facem cel mai bine, așa că suntem mai mult decât fericiți să includem tuberculi dahlia în magazinul nostru web!

bulbi de daliai de cea mai bună calitate de la cei mai inovatori cultivatori. Datorită conexiunilor noastre în lumea în creștere a becurilor, putem oferi becuri greu de găsit în altă parte. Aceasta înseamnă că putem oferi becuri și tuberculi exclusivi. Ne mândrim cu selecția noastră de dalii!
livrăm tuberculi de prima dimensiune, dacă este posibil.
Datorită sortimentului nostru mare cu multe soiuri exclusive, am crescut de-a lungul anilor într-unul dintre cei mai importanți furnizori de dalia pentru grădina

Comanda acum bulbi dalia livaram in 24-48 de ore. Vor inflori in gradina sau ghiveciul tau cele mai suprebe flori de vara-toamna care sa planteaza dupa trecerea inghetului afara

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0