bulbi de Toamna

Vanzare bulbi si flori bulbi de Toamna

bulbi de zambile lalele narcise bulbi de toamna. Branduse crini fritilaria bujori amaryllis. ghiocei iris si multe alte. categori de bulboase le gasiti la noi in magazin.

Plantarea bulbilor se face toamna iar inflorirea este in primavara-vara..Bulbi de zambile se pot palnta atat in ghivece cat si in garatina. la fel si celalante categori de flori.Vindem bulbi de zambile en- gross pentru producatori.

Afișez 1–24 din 198 de rezultate

 • cale

  cale (6)

 • frezia

  frezia (1)

 • Nerine

  Nerine (5)

  Are frunze lucioase verzi, inflorescenţe lungi, cu flori de forma unor pâlnii, de culoare roz. Nerine reprezintă un grup de plante bulboase ce provin din sudul Africii, iubesc soarele, dar nu toate rezistă la ger, de aceea trebuie să petreacă iarna la adăpost.  
 • Zambile

  Zambile (15)

  bulbi de zambile lalele narcise crini bujori branduse iris , cantitati mari si mici la ce le mai bune preturi din romania cumparati bulbi de gradina ghivece Unul dintre primele becuri de primăvară este zambila. Apar de obicei după branduse, dar înainte de lalele și au farmecul de modă veche, combinat cu un parfum dulce, subtil. Bulbii de flori de giacint trebuie să fie plantați toamna, astfel încât bulbul să experimenteze temperaturile de iarnă și să spargă starea de dormit. Continuați să citiți câteva sfaturi despre cum să plantați flori de zambile în grădină, astfel încât să vă puteți bucura de o culoare primăvară timpurie.

  CÂND SĂ PLANTEZI ZAMBILE

  • Plantează bulbi de zambile în toamnă, înainte de primul  ger .

  ALEGEREA ȘI PREGĂTIREA UNUI BULB DE PLANTARE

  • Creste in sol bine drenat, moderat fertil, la soare sau la umbra partiala.
  • Înainte de plantare, slăbiți solul și lucrați în compost sau pâine pentru o fertilitate.

  CUM SĂ PLANTEZI ZAMBILE

  • Plantează becurile cu o adâncime de 4 centimetri și o distanță minimă de 3 centimetri. La limitele nordice ale durității lor  plantați de 6 până la 8 centimetri adâncime. Bulbii de zambile de strugur (muscari) ar trebui să fie plantați la 2-3 cm adâncime.
  • Setați becul în gaură cu capătul înfocat.
  • După plantare și acoperire cu sol, apă bine.
  • Dacă faceți un transplant, apăți puțin și apoi nu mai udați până când apar mugurii de flori în anul următor.
  • bulbi nostri de toamna sunt de cea mai buna calitate si sunt sortati cu atentie
 • Lalele

  Lalele (46)

  Plantarea lalelelor

  Plantarea bulbilor de lalele se face cel mai bine toamna. Când iarna se va termina, vor crește apoi în flori frumoase. Vrei să plantezi bulbi de lalele primăvara? Dacă o faci mai devreme, înainte de ultimul îngheț, există încă o șansă ca florile sale să iasă. Cu toate acestea, vă sfătuim să plantați bulbi mai devreme. Vrei să afli mai multe? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi sfaturi. Oferim o gamă largă de bulbi de lalea înaltă calitate direct de la cultivatori. O gamă largă de bulbi. Livrare rapidă. Calitate excelenta. Tipuri: lalele hibride , lalele Triumph,  duble, franjurate sau crete tulip bulbs pentru plantare toamna si primavara se poate vinde si en-gross lalele rosi bulbi de lalele negre , galbene , portocali si multe alte culori bulbi nostri se livreaza in toata romania in 24-48 de ore la domiciliu , comandati de la noi cele mai frumoase tipuri de lalele , sigur o sa va placa sortimentele noastre de bulbi
 • Narcise

  Narcise (12)

 • Amaryllis

  Amaryllis (12)

 • Bujori

  Bujori (15)

  Paeonia (bujorii) Aceste plante preferă o locație însorită, cu sol fertil, umed, bine drenat, dar merită așteptat. Odată înființată planta va oferi o mulțime de înflorituri. O plantă fantastică care îți va grai grădina o viață întreagă. Perioada de înflorire: mai-iunie. Înălțime: variază în funcție de soi, faceți clic pe orice produs pentru informații suplimentare. Radacini mari furnizat vanzare bulbi sau rizomi de bujori de cea mai buna calitate Toti bulbi de flori sau rizomi de bujori vor face floare in primul an de plantare. pentru detali suplimentare pentru palntarea bulbilor sau a rizomilor de bujori va rog sa ne contactati telefonic sau prin mail    
 • Crini

  Crini (41)

  Bulbi de crini de cea mai buna calitate

  Bulbi de crin din grădina ta

  Crinii sunt o floare cu bulb. Fiecare crin frumos își începe viața ca un bec plin de energie stocată, abia așteaptă să izbucnească în floare. Exact atunci când crinul dvs. va înflori, depinde de crin. Unii nuferi înfloresc primăvara, dar alții te vor face să aștepți un pic mai mult. Acest lucru poate fi avantajos, deoarece majoritatea altor bulbi vor fi încetat să înflorească până vara, în timp ce crinii înfloriți târziu vă vor aduce un memento frumos de primăvară. Bulbii de crini fascină adesea oamenii la fel de mult ca crinul în sine. În China, de exemplu, bulbi de crin sunt considerate o delicatesă. Este într-adevăr remarcabil faptul că un bulb atât de mic poate produce astfel de flori superbe. Crinul este grațios, răbdător și magnific în culorile și mirosul său. Plantarea de bulbi de crin iarna sau primăvara vă va permite cu adevărat să experimentați o minune naturală. Puterea bulbilor de flori este evidentă din istoria crinului. Crinii au multe fețe diferite. Un singur bulb poate crește într-una dintre multe flori uimitoare, fiecare mai elegantă decât cealaltă. Crinii au mult caracter și multe calități excelente. Aici, la Fluwel, suntem foarte entuziasmați de această floare, care se reflectă clar prin selecția mare din magazinul nostru online. Crinii au un caracter și o minte proprie. Oricine lucrează cu crini trebuie să-și amintească acest lucru, întrucât becurile de nuferi nu le place să fie prea mult timp în sol și trebuie replantate cât mai repede. Solul rece și soarele cald sunt ideale pentru becurile de crin. Crinii sunt plantați toamna, ca majoritatea altor bulbi. Dar unele soiuri sunt plantate cel mai bine la începutul primăverii (martie, aprilie). Vă rugăm să consultați pagina noastră despre plantarea bulbilor de crin pentru mai multe informații.
 • Floarea Pastelui

  Floarea Pastelui (4)

 • Ceapa Decorativa(Alium) (8)

 • Branduse(Crocus)

  Branduse(Crocus) (7)

 • Anemone

  Anemone (6)

 • Ghiocei

  Ghiocei (3)

 • Iris

  Iris (7)

 • Muscari

  Muscari (5)

 • Ranunculus

  Ranunculus (5)

0
comanda minima 75 lei
preloader