fbpx

Gloxinia

Bulbi de Gloxinia sunt foarte apreciate de iubitorii de plante de ghiveci. Aceste plante își datorează valoarea ornamentală florilor în formă de clopot și frunzelor mari, dentate și pot fi cultivate în containere decorative acasă, pe terase, balcoane și verande. În magazinul nostru online, cu bulbi de cunoscute și populare plante ornamentale, veți găsi cele mai interesante soiuri de culoare ale gloxiniei.

Vă recomandăm să aruncați o privire la imagini și să citiți descrierile scurte. Recomandăm în special gloxinia pastelată, alb-roz „Blanche de Meru” și soiul „Kaiser Wilhelm” cu flori albe contrastante cu periantele violet închis. O colorare atât de interesantă va arăta adorabil într-o cutie de balcon! De asemenea, merită să vă atenționați „Defiance” roșu, albul „zăpadă” alb și zbuciumatul „Hollywood” cu inflorescențe negre uniform.

Indiferent de faptul, care dintre ele îți va câștiga inima, vei fi pe deplin mulțumit de efectele de cultivare. Vindem becuri de înaltă calitate produse în Olanda de cei mai buni specialiști în propagarea plantelor ornamentale. Achiziționarea lor în magazinul nostru vă va aduce economii duble – timp și bani! Vă recomandăm să cunoașteți becurile de gloxinia de înaltă calitate. Ce varietate prezentată în magazinul nostru online vă atrage cel mai mult?

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0