fbpx
34%

Aesculus Hippocastanum Baumannii (castan salbatic)

Prețul inițial a fost: 150 lei.Prețul curent este: 99 lei. Fara TVA

Stoc epuizat

Descriere

planta la ghiveci 150 cm

Aesculus Hippocastanum Baumannii, cunoscută și sub numele de Castanul sălbatic Baumannii, este un arbore ornamental cu frunze mari, de formă palmată, și flori atractive în formă de candelă, de culoare albă. Pentru a planta acest arbore, alege o zonă bine luminată și cu sol bine drenat. Săpa o groapă suficient de adâncă și de lată pentru a găzdui rădăcinile. Plantează arborele astfel încât gâtul rădăcinii să fie la nivelul solului.

În ceea ce privește îngrijirea, asigură-te că arborele primește suficientă apă în primul an de la plantare, în special în perioadele uscate. Apa regulată este importantă în timpul sezonului de creștere. De asemenea, poți aplica un îngrășământ echilibrat în primăvară pentru a promova dezvoltarea sănătoasă a plantei.

În general, Castanul sălbatic Baumannii este o plantă rezistentă, dar ar fi bine să monitorizezi apariția bolilor sau a dăunătorilor. În plus, tăierea regulată a ramurilor moarte sau deteriorate ajută la menținerea aspectului estetic al arborelui. redus de la 150.0 lei la doar 99.0 lei

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0