fbpx

Crini

Bulbi de crini de cea mai buna calitate

Bulbi de crin din grădina ta

Crinii sunt o floare cu bulb. Fiecare crin frumos își începe viața ca un bec plin de energie stocată, abia așteaptă să izbucnească în floare. Exact atunci când crinul dvs. va înflori, depinde de crin. Unii nuferi înfloresc primăvara, dar alții te vor face să aștepți un pic mai mult. Acest lucru poate fi avantajos, deoarece majoritatea altor bulbi vor fi încetat să înflorească până vara, în timp ce crinii înfloriți târziu vă vor aduce un memento frumos de primăvară.

Bulbii de crini fascină adesea oamenii la fel de mult ca crinul în sine. În China, de exemplu, bulbi de crin sunt considerate o delicatesă. Este într-adevăr remarcabil faptul că un bulb atât de mic poate produce astfel de flori superbe. Crinul este grațios, răbdător și magnific în culorile și mirosul său. Plantarea de bulbi de crin iarna sau primăvara vă va permite cu adevărat să experimentați o minune naturală.

Puterea bulbilor de flori este evidentă din istoria crinului. Crinii au multe fețe diferite. Un singur bulb poate crește într-una dintre multe flori uimitoare, fiecare mai elegantă decât cealaltă. Crinii au mult caracter și multe calități excelente. Aici, la Fluwel, suntem foarte entuziasmați de această floare, care se reflectă clar prin selecția mare din magazinul nostru online.

Crinii au un caracter și o minte proprie. Oricine lucrează cu crini trebuie să-și amintească acest lucru, întrucât becurile de nuferi nu le place să fie prea mult timp în sol și trebuie replantate cât mai repede. Solul rece și soarele cald sunt ideale pentru becurile de crin. Crinii sunt plantați toamna, ca majoritatea altor bulbi. Dar unele soiuri sunt plantate cel mai bine la începutul primăverii (martie, aprilie). Vă rugăm să consultați pagina noastră despre plantarea bulbilor de crin pentru mai multe informații.

Products 1 - 38 from 38. Products on page
0
comanda minima 75 lei