fbpx

Crini

Bulbi de crini de cea mai buna calitate

Bulbi de crin din grădina ta

Crinii sunt o floare cu bulb. Fiecare crin frumos își începe viața ca un bec plin de energie stocată, abia așteaptă să izbucnească în floare. Exact atunci când crinul dvs. va înflori, depinde de crin. Unii nuferi înfloresc primăvara, dar alții te vor face să aștepți un pic mai mult. Acest lucru poate fi avantajos, deoarece majoritatea altor bulbi vor fi încetat să înflorească până vara, în timp ce crinii înfloriți târziu vă vor aduce un memento frumos de primăvară.

Bulbii de crini fascină adesea oamenii la fel de mult ca crinul în sine. În China, de exemplu, bulbi de crin sunt considerate o delicatesă. Este într-adevăr remarcabil faptul că un bulb atât de mic poate produce astfel de flori superbe. Crinul este grațios, răbdător și magnific în culorile și mirosul său. Plantarea de bulbi de crin iarna sau primăvara vă va permite cu adevărat să experimentați o minune naturală.

Puterea bulbilor de flori este evidentă din istoria crinului. Crinii au multe fețe diferite. Un singur bulb poate crește într-una dintre multe flori uimitoare, fiecare mai elegantă decât cealaltă. Crinii au mult caracter și multe calități excelente. Aici, la Fluwel, suntem foarte entuziasmați de această floare, care se reflectă clar prin selecția mare din magazinul nostru online.

Unde să plantezi crini:

Grădinile perene: vrei să-ți păstrezi grădina perenă colorată toată vara? Plantează crini! Există crini care înfloresc la începutul verii, la mijlocul verii și la sfârșitul verii. Unii dintre cei mai buni crini pentru grădinile perene sunt Asiaticii, Asiaticii dubli, Hibrizii LA, Trompetele, Crinii orientali și Hibrizii OT. Plantați crini asiatici și soiurile mai scurte de crini orientali spre partea din față a granițelor; alte tipuri spre spate.

Grădini tăiate: Crinii sunt flori tăiate de lungă durată și multe dintre ele vor adăuga parfum și frumusețe buchetelor tale de vară. Plantarea bulbilor de crin într-o grădină de tăiere vă asigură că veți avea o mulțime de flori pentru buchete, fără a sacrifica crinii din grădinile dvs. de flori. Cei mai buni crini pentru tăierea grădinilor sunt Asiaticii, Asiaticii dubli, Hibrizii LA, Orientalii și Hibrizii OT.

Grădini Container: Crinii asiatici și dubli asiatici sunt ideali pentru ghivece și jardiniere. Unii dintre crinii orientali mai scurti, cum ar fi „Stargazer”, sunt, de asemenea, potriviti pentru recipiente. Pentru cele mai bune rezultate, plantați bulbi de crin în recipiente care au o adâncime de cel puțin 25 cm.

Sfaturi de plantare:

Majoritatea bulbilor de crin au un strat exterior care îi protejează de pierderea umidității și deteriorări. Bulbii de crin nu au un înveliș protector, așa că trebuie manipulați cu grijă suplimentară și plantați cât mai curând posibil. Dacă vedeți mucegai albastru sau verde pe solzile exterioare, acest lucru este normal și nu este motiv de îngrijorare atunci cand plantati bulbi de crin.

Crinii au un caracter și o minte proprie. Oricine lucrează cu bulbi de crini trebuie să-și amintească acest lucru, întrucât becurile de nuferi nu le place să fie prea mult timp în sol și trebuie replantate cât mai repede. Solul rece și soarele cald sunt ideale pentru becurile de crin. Crinii sunt plantați toamna, ca majoritatea altor bulbi. Dar unele soiuri sunt plantate cel mai bine la începutul primăverii (martie, aprilie). Vă rugăm să consultați pagina noastră despre plantarea bulbilor de crin pentru mai multe informații.

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0