bulbi de lalele

Bulbi de lalele

Bulbi de lalele detali de plantare

Este ușor să plantezi lalele în grădină.

Alegeți un loc însorit care are un drenaj bun. Lalelele nu vor crește bine la umbră și vor putrezi în pământ umed. Pregătirea solului este importantă atunci când aveți grijă de lalele. Săpați zona și slăbiți solul pe o adâncime de un picior (30 cm). Ar trebui să adăugați niște compost sau gunoi de grajd uscat.

De asemenea, adăugați câteva îngrășăminte granulare 5-10-5 sau 5-10-10 pentru a ajuta becurile să crească. Amestecați solul, amendamentele și îngrășământul existent, la fel ca un amestecător de prăjituri până când este bine amestecat.

După ce ați pregătit în mod corespunzător site-ul pentru lalele, puteți săpa ușor găurile individuale de plantare. Trebuie să săpați fiecare gaură de trei ori mai adânc decât becul de lalea este înalt. Ar trebui să fie de două ori mai mult sol peste vârful bulbului, așa că dacă bulbul tău de lalea măsoară 2 ½ inci (5 cm.) Înălțime, săpați-vă gaura de 20 cm adâncime, deci voi avea 5 cm (13 cm.) de sol deasupra becului.

Ar trebui să plantezi bulbul de lalea în grupuri de zece dacă le pui în granița ta perenă și spațiezi-i câțiva centimetri (5 cm.) Unul de altul. Setați becul astfel încât capătul arătător să fie orientat în sus .

Nu vă faceți griji dacă aveți ceva în sus. Ar trebui să înflorească oricum, dar le va dura mai mult să treacă prin pământ primăvara și s-ar putea să nu fie la fel de înalte pe cât ar trebui.

După ce se plantează bulbii de lalele, trebuie să-i udăm bine și apoi să acoperiți zona cu o mulțime de scoarță de pin sau frunze mărunțite pentru a le proteja.

Cu lalele, grija și atenția la detalii vă vor răsplăti pe tine și grădina cu un afiș glorios de primăvară.

Intra si comanda acum da clic aici pentru a vizualiza ofertele https://bulbi-flori.ro/bulbi/bulbi-de-lalele/

 

  • calitate foarte buna
  • gama mare de culori
  • bulbi de flori mari
  • diferite sortimente
 

One thought on “Bulbi de lalele

Simona Popa

Reply

Buna ziua!Am primit bulbii de lalele.Sunt foarte sanatosi si abia astept sa ma bucur de minunatele flori!Am uitat insa sa intreb daca au fost tinuti la perioada de iernare si pot fi plantati acum primavara, sau va trebui sa ii plantez doar toamna?

14 martie 2023 at 5:54 pm

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0