bulbi de ghivece

Vanzare bulbi si flori bulbi de ghivece

Afișez 1–24 din 254 de rezultate

 • crini de ghiveci

  crini de ghiveci (12)

 • bujori de ghiveci

  bujori de ghiveci (6)

 • bulbi de gloxinia

  bulbi de gloxinia (14)

 • dalia de ghiveci

  dalia de ghiveci (6)

 • gladiole de ghiveci

  gladiole de ghiveci (7)

 • canna de ghiveci

  canna de ghiveci (7)

 • begonia

  begonia (13)

  Begonia tubercul produc flori frumoase de trandafir într-o varietate de culori. Acestea sunt pornite de la tuberculi, la care mulți se referă la bulbi, și ar trebui plantați la începutul primăverii. Grădinarii adoră begoniile, deoarece spre deosebire de majoritatea celorlalte plante cu flori, ei preferă umbra decât soarele. Odată ce au încolțit, begoniile prosperă ușor în multe clime diferite.
  Cumpărați tuberculi (bulbi)  la jumătatea iernii pana la sfarsitul primaveri. Deoarece begoniile trebuie să fie plantate la începutul primăverii, cel mai bun moment pentru a găsi o selecție bună este iarna. Există sute de soiuri din care să aleagă, dar toate begoniile tuberculoase necesită aceeași îngrijire. Poate doriți să consultați un catalog sau să navigați online pentru a determina ce tip de begonii să plantați.
  • Există peste o mie de specii de begonii, cunoscute de noi, și nu toate sunt tuberculoase. Alte categorii de begonii necesită îngrijiri diferite.
  • Florile Begonia variază ca mărime, de la jumătate de centimetru până la aproape un picior. Acestea vin în orice culoare, cu excepția albastruului.
  • Tipurile de begonie în cascadă, cum ar fi begoniile de iluminare, sunt perfecte pentru plantarea în coșuri suspendate, deoarece acestea vor crește peste margine și vor urmări spre sol. Tipurile verticale, precum begoniile non-stop, cresc aproximativ un picior de înălțime
  • Plantează-le în gardina sau ghivece. Cumpărați un amestec de sol bun în ghiveci care are un drenaj excelent, cum ar fi un amestec pe bază de turbă-mușchi. Umeziți amestecul introducându-l într-o găleată și amestecându-l cu apă până când este umed, dar nu umed. Puneți solul în ghiveciul sau platul pe care îl utilizați pentru a începe begoniile, oprindu-vă la 1/2 inci de pe margine. Plantează tuberculii begonia scobiți lateral, distanțați la trei centimetri una de alta. Acoperiți-le cu 1/2 inch din amestecul de sol.
 • bulbi de ciclamen

  bulbi de ciclamen (4)

  bulbi de ciclamen la cele mai bune preturi bulbi sau tuberculi de ciclamen mov roz sau rosu intrati si comandati acum vanzari si en gross de bulbi flori
 • bulbi romanesti

  bulbi romanesti (6)

  bulbi romanesti de flori la cele m ai bune preturi si calitate Primim o mulțime de întrebări cu privire la bulbii de flori, dar majoritatea implică când să le plantăm. Pur și simplu, bulbii de flori „toamna” sunt plantați toamna, cresc rădăcini în timpul iernii, apoi încolțesc și înfloresc primăvara. Acestea includ preferate precum lalele, narcise, zambile și altele. Bulbii de flori „de primăvară” sunt cunoscuți și ca becuri fragede (nu supraviețuiesc temperaturilor solului rece); sunt plantate primăvara și flori toată vara. Acestea includ dahii, gladuri, canne, crini calla și altele. Puteți vizualiza aceste produse în funcție de anotimpurile lor de plantare
 • bulbi de Toamna

  bulbi de Toamna (198)

  bulbi de zambile lalele narcise bulbi de toamna. Branduse crini fritilaria bujori amaryllis. ghiocei iris si multe alte. categori de bulboase le gasiti la noi in magazin. Plantarea bulbilor se face toamna iar inflorirea este in primavara-vara..Bulbi de zambile se pot palnta atat in ghivece cat si in garatina. la fel si celalante categori de flori.Vindem bulbi de zambile en- gross pentru producatori.
0
comanda minima 75 lei