fbpx

Plata & livrarea

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata ramburs se face la primirea coletului (ramburs).

Transport gratuit pentru toate comenzile care sunt de minim 300 lei.

Transportul produselor comandate se face în termen de 24-48 de ore de la plasarea comenzii sau la data aleasa de dumneavoastra. livrarea se face prin urgent cargus sau fan curier.
Pretul transportului costa 25 de lei pentru ori ce comanda pentru localitatile care se regasesc în lista https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf localitatile care nu se afla în lista de mai sus vor fi taxate cu 0,90 lei/km

După plasarea comenzii o să fiți informat prin sms cu costurile transportului și confirmarea comenzi.

Pentru mai multe detali ne puteți cotacta prin mail la adresa bulbiflori.ro@gmail.com sau la nr de telefon 0759579124

0
comanda minima 75 lei