fbpx
20.4%

crin paianjen Hymenocallis coronaria

Prețul inițial a fost: 49 lei.Prețul curent este: 39 lei. Fara TVA

Descriere

 

Crinul Păianjen, o emanație de grație și mister, este cunoscut și sub denumirile exotice de Narcisa de Peru, Crinul Sacru, Ismene Festalis sau Hymenocallis Festalis.

Această plantă exotică se remarcă printr-o frumusețe deosebită, cu flori albe ca zăpada, care emană un parfum seducător și enigmatic. Frunzele sale lucioase, ca niște oglinzi verzi, adaugă și mai mult farmec acestei creaturi vegetale.

Îngrijirea acestei flori este un act de devotament. Din fiecare bulb energic cresc mai multe tulpini grațioase, ce ating înălțimi de până la 40 de centimetri. Pentru a crea un tablou impresionant în grădina ta, plantează bulbii în grupuri de câte trei, ca niște triouri de dansatoare.

Pentru cei care sunt captivați de splendoarea acestui crin și doresc să îl aducă în propriile lor grădini, bulbii de Crin Păianjen pot fi achiziționați de pe site-ul bulbi-flori.ro. Aici, vei găsi o selecție variată și calitativă de bulbi, pregătiți să aducă magia și eleganța în spațiul tău verde.

Poți să îi așezi cu încredere direct în grădina ta, sau să îi plantezi în ghivece sau jardiniere generoase. Dar fii atent: acest ritual de plantare este recomandat numai atunci când temperatura nopții nu coboară sub 16 grade Celsius.

Alege pentru Crinul Păianjen un loc cald și ferit de curenti, un sanctuar în care să se simtă protejat. Optează fie pentru un loc sub razele pline ale soarelui, fie pentru o umbră blândă și parțială. Solul trebuie să fie bine drenat și să aibă un pH neutru, creând astfel un pat confortabil pentru bulbii săi sensibili.

Udă în mod regulat această minunăție florală, pentru a preveni uscarea pământului din jurul bulbilor săi, ca și cum ai proteja o comoară.

Iar când vântul toamnei începe să șoptească despre sosirea frigului, bulbii Crinului Păianjen, vulnerabili în fața gheții, trebuie scoși din grădina lor de vară. Cei care au fost plantați în ghivece pot rămâne în pământ, dar numai cu condiția să aduci ghiveciul într-un loc ferit de îngheț. În această perioadă de repaus, ai grijă ca pământul să nu se usuce complet, păstrând astfel viața și promisiunea unei noi înfloriri.

  redus de la 49.0 lei la doar 39.0 lei

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0